בצל סגול כבוש בכבישה מהירה
לחתוך 5 בצלים בינוניים סגולים (לחפש כהים)לחצאי טבעות דקות דקות
להכין רוטב:
מיץ מ-2 לימונים גדולים(חצי כוס)3 כפות סוכר, חצי כפית מלח ו 6 כפות חומץ
לערבב עד שהסוכר והמלח נמסים, לצקת על הבצל בקערה, לערבב ולהכניס לצנצנת
לדחוס לתוך הרוטב להכניס ל 12 שעות למקרר (לערבב ולדחוס לאחר 6 שעות) ובתאבון
(מתאים לסלטים וסתם כך).
* ניתן להוסיף רצועות גמבה לבצלים
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>