דלעת ערמונים טבעונית במילוי קינואה עדשים שחורות וערמונים,
לקחת 3 דלעות ערמונים או יותר לחתוך חיתוך דק את הראש (החיבור לצמח)ואת הזנב (ליצור בסיס שהחצי יעמוד טוב),
לחתוך את הדלעות לחצי להוציא את הגרעינים,
למרוח עם מברשת מעט שמן זית להניח מעל ענף טימין להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות הדלעות לזרוק עת ענפי הטימין,
לקחת תבשיל של קינואה ועדשים שחורות (לבשל 2 וחצי כוסות קינואה,לבשל 2 כוסות עדשים שחורות עד ריכוך לסנן,להכניס לסוטז (מחבת עם מכסה)3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כף אבקת מרק בצל לטגן חמש דקות לפתיחת טעמים,
להכניס את הקינואה והעדשים המבושלות לערבב 5 דקות על אש קטנה לתקן טעמים עם מלח)להוסיף לתבשיל חבילת ערמונים בוואקום קצוצים בינוני לערבב,
למלא את חצאי הדלעות להכניס חזרה לתנור ל10 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>