חמין טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 3 בצלים להעביר לסיר בישול איטי (חשמלי),
לקלף 2 ק"ג תפו"א מזני גורמה להכניס לסיר,
לקחת שתי שקיות קוקי לחורר עם קיסם ואו מברג דקדק הרבה חורים (לכניסת הרוטב),למלא בשקית הראשונה 300 ג"ר חומוס קפוא 300 ג"ר שעועית לבנה קפואה 300 ג"ר שעועית אדומה קפואה ו300 ג"ר פול ירוק קפוא לקשור את השקית (להשאיר מקום בשקית לתפיחת הקטניות)להכניס לסיר,
להוסיף 2 כפות סילן 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה מים רותחים ס"מ מעל הירקות,
להפעיל על חום גבוה לאחר רתיחה של 45 דקות להוריד לחום נמוך,
לאחר 4 שעות,
להכניס לשקית השנייה 400 ג"ר כוסמת קלויה (חומה)ו2בצלים מקורמלים לקשור להשאיר מקום לתפיחת הכוסמת להכניס לסיר,
לאחר שעה להפוך את שקית הכוסמת,
לאחר שעה נוספת החמין מוכן ובתאבון.(ניתן להכין בתנור בסיר לאחר רתיחה של 45 דקות על הגז להכניס לתנור על 90 מעלות עם אותם זמנים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>