חמין עם קוגל טבעוני,
להכין קוגל טבעוני) להכין 24 שעות לפני העמדת החמין)לקרמל 2 בצלים להוסיף 2 כוסות קמח קוסמין מלא כוס פירורי לחם מוזהבים כפית וחצי מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית וחצי פפריקה כפית סוכר דמררה לערבב להוריד מהאש,
להוסיף 21 כוס שמן וכוס ו41מים רותחים לערבב לבצק אחיד,
לצנן לחלק ל4 גלילים שווים לעטוף בניילון נצמד כמו סוכרייה,
להכניס ללילה לפריזר להתייצבות,(לאחר שהחמין רותח להוריד את הניילון הנצמד להניח טבול 43 גובה בנוזלי החמין לחכות בסבלנות,
(לטגן 3 בצלים להניח בתחתית הסיר לקלף 16 מיני תפו"א להניח מעל הבצל להוסיף כוס וחצי חיטה (בשקית קוקי מחוררת עם חורים קטנים לכניסת הרוטב)300 ג"ר חומוס קפוא 300 ג"ר שעועית אדומה קפואה 300 ג"ר שעועית לבנה קפואה להוסיף 2 כפות אבקת מרק פרווה 3 כפות פפריקה 3 כפות סילאן טבעי כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס צרור קליפות בצל יבש-נותן צבע מים רותחים 1 ס"מ מעל הרכיבים להרתיח להעביר לחום נמוך,
אחרי שעתיים להוסיף את הקוגל (ללא הנילון)טבול 43 גובה בנוזלי החמין ללילה על חום 90 מעלות בתנור ואו סיר בישול איטי חשמלי ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>