טבעות קלחי תירס אישיות,
לקחת קלחי תירס טרי מקולף לחתוך לטבעות של3 ס"מ,
להרתיח סיר מים "ללא מלח ",
להכניס את טבעות התירס לחכות לרתיחה שנייה,
לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.(תוספת מלח בבישול מקשה את התירס)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>