טבעות תפו"א בזיגזג עם אבקת מרק בצל ותבלינים בתנור,
לקחת 3-4 תפו"א גדולים מקולפים לחתוך בסכין זיגזג לפרוסות של 1 ס"מ,
להכניס לקערה לזלף 6 כפות שמן זית לערבב שהשמן יכסה (ימרח)על תפו"א משני הצדדים,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל אבקת מרק בצל כמון פלפל שחור לפי הטעם ומעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>