טחינה תוצרת בית משומשום קלוי,
לקחת כוס שומשום קלוי מעט על מחבת יבשה,
להכניס לבלנדר חזק עם כוס מים לימון מלח שום לפי הטעם לטחון עד קבלת טחינה (מתקבלת טחינה ביתית בטעם מיוחד מהשומשום הקלוי),
אם אין בלנדר חזק לטחון את השומשום הקלוי במטחנת תבלינים ואז לבלנדר ובתאבון (להגיש עם פטרוזיליה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>