קירמול בצל סגול,
לקצוץ 2 ק"ג בצל סגול דק,
להכניס לסיר עם 41 כוס שמן קר לטגן על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד קבלת קירמול מהסוכר הטבעי שבבצל,
לסנן על מסננת לירידת עודפי שמן ונוזלים,
לאכסן בקופסאות בפריזר ובתאבון (כל כף גדושה =לבצל בינוני)(טיגון כמות חוסך זמן ולכלוך בבישולים הבאים)(אפשר לזרז הבישול בהוספת כף סוכר)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>