אבקת סלרי טבעית לתיבול ללא חומרים מוספים ומשמרים יצור עצמי,
לקחת 4 חבילות של סלרי עלים כולל העלים והגבעולים לקצוץ דקדק,
להכניס לתבנית אפייה על נייר אפייה לתנור חם על 80 מעלות טורבו עד יבוש מלא לקרר,
לטחון בבלנדר חזק לאבקה ובתאבון (מתאים לתיבול מאפים מרקים ותבשילים)(הסלרי נחשב למלח טבעי)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>