מדריך קירמול בצל

בצל מקורמל טבעי לשימוש ולהקפאה לשימוש עתידי,

לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 12 ק"ג בצל (אני קונה בזול עושה כמות ומקפיא בקופסאות),

אני חותך במעבד מזון עם סכין לקוביות,

להכניס ל4 מחבתות סוטז קוטר 30(2 מחבתות בשני סבבים),

להתחיל לטגן שהשמן קר על חום בינוני במשך שעה תוך כדי ערבוב,

הבצל מצטמצם מאדה מים,

לאט לאט הבצל מתחיל להתקרמל מהסוכר הפנימי שלו,

אם סבלנות ותוך כדאי ערבוב מקבל צבע קרמל,

להעביר למסננת לירידת עודפי נוזלים ושמן לאכסן בקופסאות ולהקפיא,

כל כף וחצי בצל מקורמל=לבצל בגודל אגרוף,

ובתאבון (אם רוצים לזרז את התהליך ניתן להוסיף לכל מחבת 2 כפות סוכר)(כ90% מהבצל הם מים)(כמובן אפשר להקטין כמויות)(מ12 ק"ג בצל יצאו 4 ק"ג בצל מקורמל)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר