תפו"א גורמה קונפי בסיר בישול איטי,
לקלף 2 ק"ג תפו"א מזני גורמה,לטגן 3 בצלים ברבעי טבעות,
להעביר את הבצל לסיר בישול איטי,
להניח מעל את תפו"א,
להוסיף 2 כפות סילן כף אבקת מרק פרווה כף וחצי פפריקה כף מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס מים רותחים 1 ס"מ מעל תפו"א,
להפעיל את הסיר על חום גבוה שעה לאחר תחילת הרתיחה להעביר לחום נמוך,לבשל לפחות 12 שעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>