טעמייה פלאפל מצרי מפול אסלי טבעוני ללא גלוטן לטיגון והקפאה,
להשרות 1 ק"ג פול קטן מקולף שבור (יש בחניות לתבלינים ובשווקים)בקערה עם הרבה מים וכפית סודה לשתייה ל18-24 שעות לשטוף ולסנן,
לטחון במטחנת בשר חורים קטנים עם בצל חצי ראש שום חבילת כוסברה וחבילת פטרוזיליה,
להוסיף 43 כוס מים לערבב,
להוסיף 2 כפיות כמון 2 וחצי כפיות מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לתת לנוח במקרר שעה לפני טיגון,
לחמם שמן ליצור כדורים עם מכשיר לפלאפל לטגן עד הזהבה פלוס לנייר סופג ובתאבון.
(את שארית התערובת ניתן להקפיא עד שנה להפשיר ולטגן)(מ1 ק"ג פול יוצאים 2 וחצי ק"ג תערובת)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>