לביבה משפחתית מפירה תפו"א עם חציל על האש ובצל סגול מקורמל,
נשאר פירה מאתמול זה הפתרון!
לחמם במחבת 2 כפות שמן זית להוסיף את הפירה לטגן להזהיב כלביבה משני הצדדים ובתאבון.
( פירה תפו"א עם חציל על האש ובצל מקורמל סגול,לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה,למעוך לפירה הכי דק שאפשר (אני מעכתי עם מכשיר ידני חורים הכי קטנים)להוסיף 3 חצילים על האש (החלק הפנימי ללא הקליפה)קצוצים דקדק 3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>