לביבת פירה תפו"א טבעונית מהפירה של אתמול,
נשאר פירה!!!!
( לקחת 2 ק"ג תפו"א (אני השתמשתי בזן נשיקות)לקלף לחתוך לקוביות לבשל עד ריכוך עם כפית מלח הימלייה לסנן וליבש על האש קטנה 5 דקות,להכין פירה הכי דק שאפשר (אני השתמשתי במועך פירה עם החורים הכי קטנים)להוסיף 3 בצלים מקורמלים 43 כוס טחינה גולמית חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון מלח הימלייה לפי הטעם לערבב ובתאבון),
לחמם במחבת (נון סטיק) 2 כפות שמן זית להוסיף את הפירה מאתמול להדק ללביבה לטגן משני הצדדים עד הזהבה פלוס ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>