לחם קינואה עם גרעינים טבעוני ללא גלוטן,
לבשל 2 כוסות קינואה לקרר,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף חצי כוס גרעיני חמנייה חצי כוס גרעיני דלעת 1/4 כוס שומשום קלוי 1/4 כוס פשתן 1/4 כוס צייה לערבב,בקערה נוספת לערבב לתערובת חלקה 3 כפות מייפל 3/4 כוס מים 3/4 כוס טחינה גולמית 2 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה 8 כפות קורנפלור,להוסיף לקערה עם הקינואה לערבב,
לחמם תנור על 180 מעלות,
לקחת 2 תבניות לחם (אינגליש גדולות)להכניס נייר אפייה מרוסס בשמן,
למלא מהתערובת להדק,
להכניס לתנור לאפות 55 דקות לקרר,
לחתוך רק בקירור מלא הכי טוב לאחר 4 שעות ובתאבון.( לאכסן במקרר)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>