לחמניות (לב) 100% כוסמת טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 550 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלויה )במים ל8 שעות לשטוף,
להכניס למעבד מזון עם כוס מים לטחון לבלילה דקה (יוצא במרקם של יוגורט)(אפשר בבלדר חזק),
להעביר לקערת זכוכית לכסות בצלחת להשאיר 24 שעות על השיש עד קבלת בועות בחלק העליון (רואים מצידי הקערה נוצר מהשמרים הטבעיים שקיימים באוויר החופשי),
אם הבועות מופיעות לפני אז הבצק מוכן (על הצלחת בחלק הפנימי תיווצר לחות ),
להוסיף לבצק 100 ג"ר צנוברים קלויים כף זעתר יבש כף אורגנו יבש כף מלח הימלייה לערבב,
לקחת תבניות לב 8 ס"מ לרסס בשמן זית,
להכניס את הבצק לפזר צנוברים לקישוט,
להכניס לתנור חם על 250 מעלות בתוכנית טורבו ל10 דקות,
להוריד את חום התנור ל200 מעלות תוכנית רגילה לאפות 10 דקות להוציא לקרר ובתאבון.
(הריח של השמרים הטבעיים שנוצרו בזמן התסיסה והתבלינים שיגע את השכנים תהליך דומה ללחם מחמצת )(אפשר להחליף את הצנוברים, בגרעינים,אגוזים שונים, בפירות יבשים קצוצים, עגבניות מיובשות בשמן)פיתוח שלי למתכון שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות יוצאות 14 לחמניות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>