מאפה ממלווח במילוי פירה תפו"א עם בצל מקורמל וזעתר,
להפשיר 2 מלווח,
להניח מלווח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט שמן זית במרכז להשאיר ס"מ מסביב ללא שמן לפזר תבלין זעתר יבש מעלים,
להניח מעל שכבה של 2 ס"מ פירה תפו"א עם בצל מקורמל להדק,
להניח מעל את המלווח השני להדק בקצוות,
למרוח מים לפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד הזהבה יפה של המלווח ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>