מאפינס אפרסמון עם שוקולד צ'יפס מריר מקמח קוסמין מלא,
להקציף ידנית 4 ביצים וחצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף כוס וחצי מחית אפרסמון (לרסק 4 אפרסמונים בשלים ללא קליפה בבלנדר)43 כוס שמן כוס רוויון כפית קינמון כפית תמצית ווניל 43 כוס אגוזים טחונים לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 150 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה מהתערובת,
לקשט עם כמה שוקולד צ'יפס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות וצנן ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>