מאפינס בננה שוקולד צ'יפס טבעוני ללא גלוטן,
לערבב בקערה 200 ג"ר רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם 43 כוס סוכר דמררה,
להוסיף כוס ורבע מיץ קלמנטינות 43 כוס שמן כפית תמצית ווניל לערבב,
להוסיף 4 כוסות שיבולת שועל (דקה)ללא גלוטן שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 4 בננות בשלות ומעוכות ו150 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערבב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,
לקשט עם מעט שוקולד צ'יפס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 18 דקות ובתאבון,(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>