מאפינס בננות חרובים עם נטיפי קרם בוטנים מקמח קוסמין מלא,
להקציף ידנית בקערה 4 ביצים וחצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף 43 כוס שמן כוס מיץ קלמנטינות 1 שמנת חמוצה כפית קינמון כפית תמצית ווניל וחצי כוס אבקת חרובים לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 4 בננות בשלות מרוסקות ו150 ג"ר נטיפי קרם בוטנים לערבב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 53 גובה,
לפזר מעל מעט נטיפי קרם בוטנים,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>