מאפינס חרובים בננה שוקולד צ'יפס טבעוני ללא גלוטן,
לערבב בקערה 200 ג"ר רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם חצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף 43 כוס שמן כוס מיץ קלמנטינות 21 כוס אבקת חרובים כפית תמצית רום לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח טף שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 4 בננות בשלות קצוצות דקדק ו150 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% לערב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים,למלא 43 גובה מהתערובת,
לקשט עם מעט שוקולד צ'יפס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות לקרר,ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>