פירה תפו"א עם מחית ערמונים ובצל מקורמל,
לבשל 2 ק"ג תפו"א בקוביות עם כפית אבקת מרק פרווה וכפית מלח הימלייה עד רכות,
לסנן וליבש על אש קטנה 5 דקות,
לטחון למחית גרגירית 200 ג"ר ערמונים בוואקום (2 שקיות),
להעביר לתפו"א להוסיף 3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם למעוך לפירה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>