פסטה לינגוולני (ספגטי דק ושטוח) ברוטב עגבניות ובטטה,
לבשל 2 בטטות בינוניות עם רבע כפית תימין יבש עד רכות לסנן למעוך לפירה,
לרוטב:1 קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף פפריקה כפית סוכר כפית אבקת בצל (לא מרק)חצי כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית תימין יבש מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את פירה הבטטה לערבב 5 דקות על אש קטנה,
להוסיף פסטה מבושלת לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>