פסטה פנה ריגטה (צינורות)ברוטב עגבניות בניחוח מרווה ותימין לימוני,
לרוטב: 1 קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)כף פפריקה כפית סוכר כפית אבקת בצל (לא מרק)חצי כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס כף עלי מרווה קצוצים דקדק כף עלי תימין לימוני קצוצים דקדק מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת,
לערבב 5 דקות על אש קטנה ובתאבון
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>