מאפינס טבעוני ללא גלוטן עם בננה ושוקולד צ'יפס מריר מקמח חומוס,
לערבב בקערה 200 ג"ר רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם 43 כוס סוכר דמררה,
להוסיף 43 כוס שמן כוס מיץ תפוזים כפית תמצית ווניל לערבב,
להוסיף 4 כוסות קמח חומוס 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 4 בננות בשלות מרוסקות ו150 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% פרווה לערבב,
לרסס מנג'טים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,
לפזר מעל מעט שוקולד צ'יפס 66% ,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל18 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>