מאפינס טבעונים חרובים רסק תפוחי עץ ושוקולד צ'יפס מריר עם קמח קוסמין מלא,
לקחת 2 כוסות רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר להוסיף 43 כוס סוכר דמררה לערבב,
להוסיף 43 כוס שמן 32 כוס אבקת חרובים חצי כוס מיץ תפוזים כפית תמצית ווניל לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח כוסמין מלא 1 שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,
להוסיף 100 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 60% פרווה לערבב,
לרסס מנג'טים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,
לקשט עם שוקולד צ'יפס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות (בשני סבבים)ואו שיוצא קיסם לח ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>