מאפינס כרישה ותפו"א ללא גלוטן (לביבה אפויה),
לחתוך 1 ק"ג כרישה לטבעות של 1 ס"מ לטגן עד הזהבה פלוס להניח על מסננת (מעל כלי)לירידת עודפי השמן,
לרסק על פומפייה גסה(מגרדת)ואו במעבד מזון 6 תפו"א אדומים גדולים או 18 מיני תפו"א אדומים עם הקליפה,
לסחוט מנוזלים,
לערבב עם הכרישה,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח 3 ביצים חצי כפית סודה לשתייה לערבב,
לרסס בשמן זית מנג'טים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא מהתערובת 43 גובה,
לרסס מעל מעט שמן זית להכניס לתנור חם על 200 מעלות ל50 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>