מאפינס שוקולד קקאו וחרובים עם שוקולד ציפס מקמח קוסמין מלא,
לערבב בקערה 4 ביצים עם חצי כוס סוכר דמררה,
להוסיף 21 כוס קקאו 21 כוס אבקת חרובים (יצור עצמי ניתן לקנות בחנויות)כוס רויון (או כוס מיץ תפוזים לרוצים פרווה)כפית תמצית ווניל 43 כוס שמן קנולה לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,
להוסיף 150 ג"ר שוקולד ציפס מריר 66% לערבב,
לשמן בריסוס מנ'גאטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,
מהתערובת לפזר מעל שוקולד ציפס מריר 66% לקישוט,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות להוציא ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>