מטבוחה עשירה לנשנוש,
לטגן 2 בצלים עד הזהבה פלוס ב3 כפות שמן,
להוסיף 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות לאדות בבצל המוזהב 5 דקות,
להוסיף 3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית סוכר חצי כפית צילי גרוס לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 קופסאות של קוביות עגבניות (850 ג"ר=ל2 ק"ג עגבניות)לערבב,
לבשל על אש קטנה כשעה וחצי ואו שרוב הנוזלים מתאדים מלח לפי הטעם חלה חמה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>