מטבוחה עשירה מהירה לנשנוש,
לטגן 2 בצלים עד הזהבה פלוס ב3 כפות שמן,
להוסיף 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת שום חצי כפית סוכר חצי כפית צילי גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף קופסה של עגבניות מרוסקות(850 ג"ר)לערבב,
לבשל עם ערבוב מדי פעם שלא ידבק לסיר על אש קטנה כשעה וחצי ואו שרוב הנוזלים מתאדים מלח לפי הטעם חלה חמה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>