מטבל ממרח פלפל על האש בתחמיץ וחציל על האש,
לקחת פלפל על האש בתחמיץ וחציל על האש רק החלק הפנימי ללא הקליפה רבע כפית אבקת שום לרסק בבלנדר למחית ובתאבון.
(אפשר להגדיל כמויות באותו היחס)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>