מתכון פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת

פסטה ברוטב ברוקולי ושמנתמצרכים (5-6 מנות):

500 גרם פסטה - אפשר להשתמש בכל סוג שאוהבים

800 גרם פרחי ברוקולי טריים או משקית קפואה

2 מיכלי שמנת לבישול 15% (סה"כ 500 מ"ל)

4 שיני שום כתושות

בצל בינוני קצוץ דק

4 כפות גבינת פרמז'ן

שני שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

*גבינת פרמז'ן לפיזור מעל

 

אופן הכנה:

 

הכנת הפסטה:

יש לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. כשהפסטה רכה מעבירים למסננת, מזליפים מעט שמן זית ומערבבים.

 

הכנת רוטב ברוקולי ושמנת:

מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה במחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית

 

הכנה עם ברוקולי טרי – קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת. מוזגים כחצי כוס מים, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות עד לריכוך (יש לערבב מידי פעם).

 

הכנה עם ברוקולי משקית קפואה – מפשירים את הברוקולי (ניתן לזרז את ההפשרה על ידי חליטה במים רותחים וסינון). קוצצים לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות.

 

לאחר שהברוקולי שבחרתם התבשל הוסיפו למחבת שום כתוש, שמנת לבישול ו4 כפות גבינת פרמזן.

מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

מביאים לרתיחה על אש גבוהה.

מנמיכים את האש ומבשלים 4-5 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

 

אופן ההגשה:

מניחים פסטה בצלחת הגשה ושופכים מעל את רוטב הברוקולי. מפזרים גבינת פרמז'ן ומגישים.

 

 

בתיאבון!

 

מתכון פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים

 

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ