עוגת ביסקוויטים בניחוח שוקולד קפה שוקולד מריר ואיריש קרם עשירה,
להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 1 וחצי כוסות חלב 2 חבילות פודינג שוקולד 20 טיפות אירייש קרם להכניס למקרר לשעה,
לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,
לטבול בקערה עם נס קפה ו10 טיפות אירייש קרם ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר (שחורים)לסדר בשכבה אחת,
למרוח חצי מכמות הקצפת לפזר מעל שוקולד מריר 60% מגורד על פומפייה דקה,
לחזור עם הביסקוויטים (לטבול בנס קפה)שכבה נוספת,
למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,
לגרד על פומפייה דקה שוקולד מריר 60% לפזר מעל להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>