מיני פוטטוס ברוטב מיונז חרדל,
לבשל מיני תפו"א עם הקליפה (עדיף מאורכים)עד רכות לסנן מנוזלים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לחתוך חריץ עם סכין לאורך תפו"א לא עד הסוף חצי עומק,
להכין רוטב: 2 כפות מיונז כף חרדל כף פפריקה חצי כפית כמון חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח גס 3 כפות שמן זית לערבב,
למרוח על תפו"א,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד השחמה יפה ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>