מלפפון כבוש עם סלרי שמיר שום ועלי דפנה בטעם של פעם,
לקחת 2 וחצי ק"ג מלפפונים קטנים טריים וקשים לשטוף וליבש,
לעקר 2 צנצנות בחצי כוס מים רותחים לשפוך את המים,
לשים בתחתית הצנצנות 41 חבילת שמיר 3 שיני שום שלמות 2 עלי דפנה 2 גבעולי סלרי חתוכים ל5 ס"מ, למלא במלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל 41 חבילת שמיר 3 שיני שום 2 עלי דפנה 2 גבעולי סלרי חתוכים ל5 ס"מ,
להכין את מי הכבישה :כוס חומץ 4 כפות מלח כף סוכר 3 כוסות מים חמימים לערבב ולהמיס את המלח והסוכר למזוג לשתי הצנצנות באופן שווה,
להשלים עם מים חמימים עד למעלה לסגור להעמיד על עדן החלון לאור השמש,
לאחר שבוע מוכן ובתאבון.(יוצא מעדן)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>