מלפפונים כבושים במלח בטעם ביתי של פעם,
לקחת כק"ג וחצי מלפפונים קטנים בינוניים קשים,
לקחת צנצנת לעקר אותה עם כוס מים רותחים לשפוך את המים,
להכין ליטר וחצי מים רותחים עם 3 כפות מלח גס כף חומץ להמיס את המלח לחכות שהמים יגיעו לטמפרטורת החדר,
להניח בתחתית הצנצנת 3 שיני שום קלופות 2 חתיכות גבעול סלרי של 8 ס"מ 2 עלי דפנה צרור קטן של שמיר.
למלא את המלפפונים (לדחוס שיהיה צפוף),
להניח מעל כמו בתחתית למלא את נוזל הכבישה עד למעלה,
להניח ליד חלון ל4 ימים ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>