ממרח חומוס ירוק (פטרוזיליה)נטו (ללא טחינה),
לקחת 500 ג"ר גרגירי חומוס מבושלים עם חצי בצל יבש (250 ג"ר חומוס יבש לפני השרייה ובישול)להכניס לבלנדר, (להשאיר חצי כוס גרגירים לקישוט)
עם חצי כוס מנוזלי הבישול כוס עלי פטרוזיליה כפית תבלין לימון פלפל שחור רבע כפית כמון רבע כפית מלח 2 כפות שמן זית כף שום כתוש לטחון לבלילה אחידה,
(אם סמיך להוסיף מעט מנוזלי הבישול)להגיש עם גרגירי חומוס ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>