מניפות אקורדיון של חצילים ממולאים בפירה תפובטטה ובצל מטוגן,

מניפות אקורדיון של חצילים ממולאים בפירה תפובטטה ובצל מטוגן,

לקחת 3 חצילים לקלף עם קולפן פסים (לא חייבים)לחתוך באחת מצורות החיתוך,

(חיתוך לרוחב ולפתוח כאקורדיון חיתוך לאורך ולפתוח כמניפה חיתוך פנימי 4 חתכים כמו פיתה),

לבשל 4 תפו"א ושתי בטטות בינוניות עד רכות עם כפית אבקת מרק פרווה וחצי כפית מלח לשפוך נוזלים ליבש על אש קטנה 5 דקות,

להוסיף 3 בצלים מטוגנים להכין פירה לקרר,

למלא בחריצים בתוך החצילים להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

למרוח שמן זית לפזר מעט מלח גס,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה ובתאבון.(אפשר למלא תערובת בכל תערובת שעולה בדימיונכם)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר