מניפת חציל בלדי בתנור עם טחינה,
לקחת 2 חצילים בלדי לחתוך את הקליפה משני הצדדים בעובי 2 מ"מ
להוריד את החיבור לפרח 2 מ"מ (לא לחתוך את החיבור לגבעול),
לפרוס את החציל לארבע פרוסות (החיתוך לא עד הסוף החיבור לגבעול צריך להישאר מחובר),
לפרוס (לפתוח)הצידה בעדינות לצורת מניפה,
שהקצה נישאר מחובר,
למרוח שמן זית במברשת משני הצדדים לפזר כמה גרגירים של מלח גס,
להכניס לתנור על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לאפות על 200 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה(אין צורך להפוך)להגיש עם טחינה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>