קינידלך משודרגים בצל ושקדים במרק שורשים כשר לפסח,
להרתיח בסיר 2 כוסות מים עם חצי כוס שמן וכפית אבקת מרק פרווה,
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כוסות קמח מצה ו4 כפות שקדים טחונים לערבב,
להוסיף חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 1 בצל מקורמל קצוץ דקדק כפית אבקת אפייה כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להוסיף 4 ביצים לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים,ליצור עם ידיים רטובות כדורים בקוטר 2 וחצי ס"מ,להרתיח מים עם כפית מלח הימלייה,
להכניס את הכדורים להביא לרתיחה נוספת עד שהקינידלך צפים 3 דקות,
להוציא להעביר למרק ובתאבון.(הקינידלך מבושלים בנפרד כדאי שהמרק ישאיר צלול)(יצאו לי 44 קינידלך)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>