טראפלס חגיגיים(כדורי חרוסת) כשר לפסח,
לטחון במעבד מזון 43 כוס אגוזי קשיו לפירורים דקים,
להוסיף כוס וחצי שקדים טחונים 2 כפיות תמצית ווניל חצי כוס תירוש חצי כפית תבלין זנגביל(גינגר)חבילת תמרים בוואקום ללא חרצנים(לבדוק שאריות חרצנים וגבעולים)לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעה להתקשות,
ליצור עם ידיים לחות כדורים קטנים בקוטר 2-3 ס"מ,
לגלגל את הכדורים בפירורים של אגוזי מלך ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>