סלט אבוקדו כרוב כבוש וטחינה,
לרסק על פומפייה דקה 2 אבוקדו,
להוסיף חצי כוס כרוב כבוש קצוץ דק 3 כפות טחינה מוכנה (סמיכה)2 פלפל שיפקה קצוצים דקדק לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים ובתאבון.(אם רוצים יותר חריף לרסק יותר פלפלים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>