טאבולה כרובית כשרה לפסח עשירה ומשודרגת,
לרסק על פומפייה דקה ראש כרובית במשקל 1 וחצי ק"ג(ללא הגזע),
(אני ריסקתי במעבד מזון עם סכין פומפייה דקה- דקה עבודה)להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 5 מלפפונים קצוצים לג'וליאנים (מקלונים)2 כוסות פטרוזיליה קצוצה דקדק כוס עירית קצוצה דקדק כוס וחצי תערובת צמחי תבלין קצוצה דקדק(אורגנו זעתר נענע מנטה תימין)לערבב,
להוסיף 6 כפות שמן זית כוס ורבע מיץ לימון טבעי כף מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לתת לנוח לפחות 3 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>