מרק (בקדרה)שעועית בשני צבעים עשיר,
לטגן ב5 כפות שמן שני בצלים גדולים (אחד לבן אחד סגול)עד הזהבה פלוס,
להוסיף לבצלים 3 גזרים מגורדים 3 שורשי פטרוזיליה מגורדים 3 גבעולי סלרי מגורדים לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף לתערובת 3 שיני שום כתושות כף פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון רבע כפית צילי גרוס כפית סוכר 100 ג"ר רסק עגבניות,
לערבב על אש קטנה 5 דקות לפתיחת טעמים (לא להוסיף מלח),
להעביר לסיר בישול איטי (חשמלי),
להוסיף 300 ג"ר שעועית לבנה קפואה (ואו שעועית מושרת לילה)300 ג"ר שעועית אדומה קפואה (ואו שעועית מושרת לילה)2 ליטר מים רותחים,
להביא לרתיחה של חצי שעה להוריד לחום נמוך,
לבשל 5 שעות להוסיף 150 ג"ר אטריות למרק מלח לפי הטעם לבשל עוד חצי שעה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>