מרק ירקות חורפי משודרג ועשיר,
לטגן 2 בצלים גדולים עד הזהבה פלוס,
להוסיף 3 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות עם סכין זיגזג 2 קולרבי גדולים חתוכים לקוביות קטנות עם סכין זיגזג 4 גזרים חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג,
לטגן בבצל 5 דקות,
להוסיף מים מעל הירקות 1 ס"מ חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה (אפשרות כף אבקת מרק פרווה)להרתיח במשך 20 דקות ,
להוסיף 5 מיני בטטות חתוכות לטבעות של 1 ס"מ עם סכין זיגזג קוביית דלעת 10 על 10 חתוכה לקוביות קטנות עם סכין זיגזג (ללא הקליפה)2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג 2 קישואים זוקיני מקולפים עם קולפן פסים חתוכים לטבעות של חצי ס"מ עם סכין זיגזג,
להוסיף חצי חבילת פטרוזיליה וחצי חבילת שמיר קשורות,
להוסיף מים רותחים 1 ס"מ מעל הירקות,
לבשל 45 דקות ובתאבון.(כמובן לא חייבים סכין זיגזג רק יפה יותר)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>