מרק ירקות טבעוני עשיר לקוסקוס וקוסקוס,
לטגן 2 בצלים ברבעי טבעות עד הזהבה פלוס,
לחתוך 4 תפו"א לקוביות בינוניות עם סכין זיגזג לקלף 5 גזרים עם קולפן פסים ולחתוך לטבעות של חצי ס"מ עם סכין זיגזג לחתוך 2 קולרבי לקוביות של ס"מ עם סכין זיגזג לטגן בבצל המטוגן 5 דקות,
להוסיף מים עד גובה הירקות כף אבקת מרק פרווה חצי כפית מלח להרתיח ולבשל 10 דקות,
להוסיף 1 דלורית גדולה מקולפת וללא הגרעינים בקוביות קטנות 3 בטטות צרות בחצאי טבעות של 1 ס"מ חתוכות בסכין זיגזג 6 קישואים קטנים מקולפים בקולפן פסים וחתוכים בסכין זיגזג לטבעות של חצי ס"מ 300 ג"ר שעועית צהובה קפואה חתוכה לערבב,
למלא מים עד גובה הירקות,
להניח מעל 4 גבעולי סלרי כולל העלים לבשל עד רכות הירקות להכין קוסקוס להגיש ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>