מרק עדשים כתומות גזר ובטטה חורפי,
לחתוך 2 בטטות ו3 גזרים לקוביות קטנות לטגן 5 דקות ב3 בצלים מקורמלים,
להוסיף 2 כוסות עדשים כתומות שלמות לטגן 2 דקות,
להוסיף 12 כוסות מים רותחים לבשל על אש קטנה 15 דקות,
להוסיף 100 ג"ר רסק עגבניות כף פפריקה כף תערובת אבקות (אבקת בצל שום פטרוזיליה שמיר וסלרי-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב,
לבשל על אש קטנה 15 דקות ובתאבון.(יוצא מעדן לחורף קררררר)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>