נודלס רחבים עם כרוב כבוש וקימל,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת מהנוזלים ורוב המלחים לקצוץ דק,
לבשל נודלס רחבים (400 ג"ר)לסנן לחתוך עם מספריים לחתיכות קצרות,
לקחת 2 כפות זרעי קימל לרסק קלות בעלי ומכתש,
לטגן קלות ב2 כפות שמן זית לפתיחת טעמים,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים לטגן 3 דקות,
להוסיף את הכרוב חצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן בבצל 5 דקות,
להוסיף את הנודלס לערבב,
לבשל 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>