נזיד שעועית אדומה וירקות ברוטב פלפלים טבעוני,
להשרות ל24 שעות חצי ק"ג שעועית אדומה,
לבשל עד רכות לסנן,
לטגן 4 בצלים עד הזהבה פלוס להוסיף 4 פלפלים אדומים בקוביות של 1 ס"מ ו4 שיני שום כתושות לאדות בבצל 6 דקות,
להוציא חצי מהכמות מהסיר,
להכניס לבלנדר עם 2 כוסות מים לטחון למחית דקה לשמור בצד,
להוסיף 4 גזרים חתוכים בחצאי טבעות של 2 מ"מ 2 שורש פטרוזיליה בקוביות של חצי ס"מ 3 גבעולי סלרי קצוצים דקדק לאדות בתערובת הבצלים והפלפלים 6 דקות,
להוסיף כף –פפריקה 41 כפית כמון חצי כפית צילי חריף גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימליה לפי הטעם לערבב לפתיחת טעמים על האש 2 דקות,
להוסיף את מחית הפלפלים והבצל עם כוס וחצי מים נוספות לערבב לבשל 15 דקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל חצי שעה ובתאבון,(יוצא מעדן לימים קרים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>