ניוקי תפו"א ברוטב בטטה טחינה טבעוני,
להכין טחינה עם בטטה,
(לבשל 3 בטטות קטנות מקולפות עד רכות לקרר לעשות פירה דקדק,
להכין טחינה (43 כוס מים קרים כוס טחינה גולמית לימון שום מלח לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),
להוסיף את פירה הבטטה לערבב לתקן טעמים מלח ולימון)להכניס לסוטז (מחבת עם מכסה),
להוסיף חצי כפית טימין יבש חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
לבשל את הניוקי (להרתיח מים עם חצי כפית מלח להוסיף את הניוקי להרתיח שוב (הניוקי יצופו)ואחר 3 דקות להעביר את הניוקי ללא המים לרוטב,
לערבב 2 דקות על אש קטנה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>